Loading...
Tweede Broekdijk 6, Aalten, Nederland +31 (0)543 47 25 01

Investeren in de toekomst van nieuw talent

22 januari 2024

ARA Industries legt veel belang in het investeren en inspiriren van jong talent in de techniek wereld. Zoals de afgelopen weken, waarbij we inspiratie gebracht hebben bij derdejaars PIE leerlingen van Schaersvoorde en bij de Technische Bedrijfskunde studenten van het HAN College, en dit vertelt een verhaal van waardevolle educatie en toekomstige mogelijkheden.

Een inspirerende dag met de PIE leerlingen van middelbare school Schaersvoorde, waar ze niet alleen genoten van een smakelijke lunch, maar ook de kans kregen om diep in de wereld van technische processen en innovaties te duiken. Tijdens bezoeken aan andere bedrijven, zoals Vaags en ACB, ontdekten ze de verschillende facetten van het mechatronische domein. Het was een dag doordrenkt met informatie over het ontstaan van ARA Industries, onze klanten, en de dagelijkse activiteiten. Door een rondleiding kregen ze inzicht in wat er allemaal komt kijken bij een technische functie in het ARA Team.

Deze educatieve ervaring ging verder met het gastcollege van Frank te Hennepe, algemeen directeur van ARA Industries, aan de studenten van Technische Bedrijfskunde aan het HAN College. Op deze oriëntatiedag werden verschillende minors en studies besproken, en de impact ervan op toekomstige loopbanen werd belicht. ARA Industries, als actieve partner van de HAN, heeft een cruciale rol gespeeld in het bieden van een realistisch beeld van het bedrijfsleven en de kansen binnen Technische Bedrijfskunde.

In een wereld van schijnbaar eindeloze opties is deze investering in kennis en ervaring een begeleiding naar succesvolle toekomstige carrières.