Loading...
Tweede Broekdijk 6, Aalten, Nederland +31 (0)543 47 25 01

Wij maken het verschil met innovatieve, op maat gemaakte oplossingen.

Uw expert voor seriematige industriële mechatronica oplossingen en modules.

We hebben een divers team van ingenieurs en technici die nauw samenwerken om uw mechatronische systemen te bedenken, te ontwikkelen en te maken.

Alles wordt intern aangepakt. Vanaf het eerste idee tot het bouwen van modellen, het testen, het produceren, het leveren en het beheren van de levensduur. Omdat we het gehele proces in eigen huis hebben, kunnen we hoge kwaliteitsnormen handhaven in elke fase van het proces.

Deze “Alles-in-huis” expertise van ARA Industries zorgt voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Onze expertises

“Alles-in-huis” voor OEM’s

Engineering.

Door onze SCRUM werkmethode, korte ontwikkelperiodes van twee tot vier weken en dagelijkse doelstellingen, bereiken we maximale efficiëntie. Iedereen is betrokken bij het plannen en verdelen van taken, gebaseerd op een vooraf opgestelde lijst met eisen en taken. Zo kunnen we voor u realistische inschattingen maken van benodigde ontwikkeltijd en capaciteit.

Elke dag wisselen we informatie uit over de voortgang en eventuele obstakels, zodat het team altijd op één lijn zit. Door deze transparante en effectieve aanpak verzekeren we een vlot verlopend ontwikkelproces.

Manufacturing.

Wij produceren PCB’s, kabels, bedieningskasten en metalen behuizingen allemaal in huis. En vervolgens kunnen wij ook volledige subassemblages en eindproducten voor u assembleren. Door deze brede productiemogelijkheden en “Alles-in-huis” concept hebben wij beperkt onderhandenwerk in onze productie, kunnen wij flexibel en snel reageren op uw vraag.

Of u op zoek bent naar een enkel onderdeel of een complete assemblage, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

  • Lasersnijden
  • Lassen (Lasrobot)
  • Poedercoating
  • Automatische kabelconfectie en kabelassemblage
  • Besturings/bedieningskasten assembleren
  • Modulebouw
  • PCB productie

...en nog veel meer.

Purchasing.

Samen met onze klanten doen wij er alles aan om de door u gevraagde levertijden te realiseren. Wij houden voorraad van kritische inkoopcomponenten en zoeken in overleg met u alternatieven voor inkoopcomponenten als dat nodig is.

In de afgelopen 60 jaar hebben wij geïnvesteerd in een goede relaties met leveranciers voor het maximale resultaat voor u als onze klant.

Ervaring en expertise als de sleutel tot succes.

Met onze uitgebreide productiemogelijkheden en technieken bieden we een breed scala aan oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons portfolio omvat geavanceerde machines, technologieën en apparatuur die zijn ontworpen om de operationele efficiëntie te optimaliseren en de productiviteit te maximaliseren. We investeren in de nieuwe technologieën en methoden, waardoor we voorop kunnen blijven lopen in een steeds veranderende en veeleisende markt.

Uw doelen staan bij ons centraal, en onze toewijding is om gezamenlijk de meest optimale resultaten te bereiken.

Ons portfolio omvat al onze kwalificaties, specificaties en gedetailleerde informatie over onze productiemogelijkheden.

Bekijk onze Productie Portfolio

We streven altijd voor betere oplossingen.

Kwaliteitsnormen

Als ISO 9001 gecertificeerd bedrijf beheersen wij onze processen en zorgen we ervoor dat onze oplossingen voldoen aan de eisen van uw industrie of deze overtreffen.

Ons team van experts brengt een schat aan ervaring en technische bekwaamheid met zich mee, waardoor we slimme, innovatieve oplossingen kunnen ontwerpen en leveren die zijn toegesneden op specifieke behoeftes.

Nog vragen over onze productie mogelijkheden?

Bent u geïnteresseerd of hebt u nog vragen? Samen met u kijken wij graag hoe wij het beste resultaat voor u kunnen bereiken.

Stel je vraag