Loading...
Tweede Broekdijk 6, Aalten, Nederland +31 (0)543 47 25 01

ARA Industries wint Best Knowledge Supplier Award!

27 november 2023

Van 369 naar de top 3, zijn we vereerd om aan te kondigen dat ARA Industries de prestigieuze Best Knowledge Supplier Award heeft gewonnen bij de DISCA 2023 afgelopen vrijdag. De Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards, uniek omdat bedrijven worden genomineerd door klanten of toeleveranciers, brachten dit jaar 369 nominaties met zich mee voor verschillende categoriën in de industrie wereld.

De jury prees ARA Industries als een betrouwbare partner voor innovatieve industriële oplossingen.

"Korte communicatielijnen, oplossingsgericht denken, en een gevoel van partnerschap kenmerken de werkwijze van ARA Industries."

Hoge leverbetrouwbaarheid, proactiviteit en flexibiliteit, vooral tijdens uitdagingen zoals de coronacrisis en componentenschaarste tekent het karakter van ARA Industries.

Martijn Gelinck, group senior purchaser van Sanovo, die ons had voorgedragen benadrukte het belang van vertrouwen in de keten en noemde de band tussen ARA en Sanovo.

"In de Achterhoek hebben we daar een heel mooi woord voor; we noemen dat 'naoberschap'. Oftewel: van elkaar op aan kunnen."

Deze erkenning is een resultaat van de sterke band met onze klanten en partners. We zijn verheugd en dit was uiteraard niet mogelijk gemaakt zonder de sterke cohesie van onze werknemers en bindend vertrouwen met onze klanten en partners.

ARA Industries blijft zich voortdurend inzetten voor innovatie, betrouwbaarheid en een duurzame relatie met onze klanten.

Onze felicitaties naar de andere winnaars van de andere awards: Microsure en 247TailorSteel en de runner-ups: RAITH Group, Vekon Besturingstechniek B.V. en MULTIFIX Group.

Met dank aan Bart van Overbeeke voor de fotografie.